Статична подмяна на тръба в тръба

HydroBurst®

Строители и общински служби по цял свят използват оборудването за статична подмяна на тръби на HammerHead® като ефективен метод за подмяна на съществуващи водни, газови и канализационни тръби. При подмяна се запазва пътят на съществуващата инфраструктура, което намалява риска от засягане на друга инфраструктура и намалява до 85 % изкопните работи в сравнение с открити методи. HammerHead води технологията с доказани технологии и възможности, които увеличават производителността. Hammerhead Bursting предлага повече от 15 статични, пневматични и хидравлични модела машини за безизкопна подмяна на тръба в тръба, способни да положат безизкопно тръба от диаметър 50mm до 762mm и по-големи. Без значение на ситуацията, ние предлагаме система за безизкопна подмяна на тръба в тръба която да задоволи вашите нужди и да надхвърли вашите очаквания.

Основни характеристики

HydroBurst HB5058

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB5058 е създадена специално за подмяна на водопроводи и газопроводи с размери от 4″ дo 10″ (102 mm дo 250 mm). The HB5058 е високоефективна и лесна за опериране. Компактният размер позволява работа в минимален изкоп а подготовката и свързванео е лесно, само с 2 хидравлични маркуча и бързи връзки. С 50т сила на изтегляне, HB5058 натрошава тръби от най-често използваните материали.

HydroBurst HB125 & HB175

Статичната система за подмяна на тръба в тръба HammerHead® HB125 предлага една машина, която е достатъчно гъвкава, за да подмени широка гама водни, канализационни и газопроводи с диаметър от 6″ (150 mm) дo 20″ (500 mm). Създадена за производителност, HB125 осигурява 125 тона сила на изтегляне, повече от свойте преки конкуренти. С най-високата сила на изтегляне в своя клас, статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB175 разполага с грубата сила и гъвкавостта да подмени от 8″ (200 mm) дo 24″ (600 mm) водни, канализационни и газопроводни магистрали с лекота. С улесняващи оператора приложения и бордово съхранение на щангите, HB175 предполага лесна работа с един оператор.


HydroBurst 100XT

Статичната система за подмяна на тръби HammerHead® HB100 предлага 100 тона тяга на изтегляне — 25 % повече мощност в по-малък пакет — най-много в своя клас. HB100 има силата да подмени водни, канализационни и газови тръбопроводи с диаметър до 16″ (400 mm), а е достатъчно компактна, за да се справи и с тръби с диаметър 4″ (100 mm).

Галерия

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »