Вакуумни багери

Вакуумни багери

HX30

Мощният вакуумен багер Ditch Witch HX30 разполага с дизелов двигател от 24,8 к.с. Kubota® за усъвършенствана производителност и продуктивност при всякакви задачи за визуално потвърждение за скрити комуникации със среден размер, изкопаване на мека почва или разчистване.

виж още

HX30G

Задвижван от двигател с 31 к.с., HX30G е предназначен да изпълнява широка гама от задачи за подземно строителство, изкопни работи и разчистване без да фалирате или без да компрометирате продуктивността и комфорта.

виж още

HX50

Снабден с превъзходна мощност и универсалност, Ditch Witch HX50 е оборудван с дизелов двигател Kubota® с 49 к.с., за да подпомага всички функции на машината – от приложения за потвърждение за скрити комуникации и канали с малък отвор до течности за хоризонтално насочено пробиване и разчистване на отпадъци от работен обект.

виж още

HX75

Най-мощният вакуумен багер в нашата гама, HX75 включва 74 к.с. Kubota® Tier 4 Final двигател и водещ в индустрията 1300-cfm вентилатор.

виж още

FXT65

Монтираният на камион вакуумен багер FXT65 с 74 к.с. (55-kW) е Вашият избор за големи дейности по разчистване в труднодостъпни места.

виж още
parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »