Управляеми сонди

От компактните JT5 до мощните JT100, DitchWitch предлагат необходимата техника
за всякакви дейности.

В рамките на семейството Ditch Witch е подразделението за производство на управляеми машини за хоризонтално сондиране (Къртица)(HDD). Компоненти включват управляема сондажна машина, бентонитна станция, и интегрирана електроника, която даваа възможност на оператора да следи работните параметри на сондата.

Управляеми сонди

JT5

Ако се окажете на ограничено място, а срокът е много кратък, Вашето решение за сондаж е Ditch Witch JT5/20. Изтеглете тръба с диаметър до 2 инча (50 mm) и дължина до 150 фута (46 m), след което преминете към следващата работа- без скъпо струващо възстановяване на тревни площи, улици и тротоари. Всички компоненти на якия и ефективен Ditch Witch JT5/20 са част от цялостна сондажна система и са направени да работят заедно.

виж още

JT10

Вие искахте машина, която да съчетава лесната работа на по-малки сонди с напредналите възможности, за които другите сонди от този клас могат само да мечтаят, като здрава система за закотвяне, ключове-стиски с отворена горна част и интегриран дистанционен дисплей. Искахте също да бъде в достъпен пакет и лесно за превозване. Е, сега го имате.

виж още

JT20

JT20 има близо 9 тона издърпваща тяга и най-голямата мощност в своя клас. Тази добре балансирана и мощна сонда е проектирана с едностъпкова закотвяща система за бърза установка и безпрецедентно устройство за зареждане на тръби, което позволява избиране на редици от операторската станция. JT20 може да издържи толкова дълго, колкото и Вие, благодарение на изолирания двигател, който работи тихо и гладко.

виж още

JT24

Еволюцията на HDD продължава с JT24. Машината предлага усилена мощ и стабилност на най-добра цена. Идеален за жилищни и градски терени, работа с газ и жици. Популяризирайки по-широка рамка, JT24 може уверено да пресича неравностите на терена и градските бордюри, предлагайки най-добрата стабилност за класа си.

виж още

JT25

JT25 на компанията Ditch Witch е изключително мощна и продуктивна управляема хоризонтална сонда, предназначена и съобразена специално за строителите на комуналната инфраструктура. Машината разполага с изключителен ротационен механизъм с 4000 фут паунда (ft.lb) (5420 Нютон метра N·m) въртящ момент и 27 000 паунда (120 kN) на тяга и натиск – което гарантира безпроблемен монтаж на комуналната инфраструктура.

виж още

JT28

Не просто груба сила, JT28 поставя оператора на първо място. Изградена в съответствие с отзиви на клиентите, JT28 се отличава с най-добрия в класа си комфорт, първокласен LCD дисплей и превъзходен изглед на всички функции на машината - давайки ви нов поглед за това какво всъщност представлява производителността.

виж още

JT32

Разрушаващ се по шевовете със сила, JT32 е следващото поколение на пробиване, производителност на опаковане и здравина в елегантен пакет. Реверсивната кутия за тръби позволява пробиване с щифт нагоре или с щифт надолу, като дава на оператора избор да пробива както предпочита.

виж още

JT40

Интелигентната и мощна JT40 няма търпение да се пребори с големите сондажни операции. Използвайки специализирани Ditch Witch задвижваща и сондиращи тръби, има мощността и стабилността да издърпа множество проводници от разстояние над 300 метра на един преход, с помощта на тежка категория зъбнореечно задвижване и изключително допълнение за cruise control, което поддържа настроените тяга и въртене. Вие очаквате повече от оборудването Ditch Witch и JT40 удовлетворява.

виж още

JT60

JT60 е сред най-добрите хоризонтални сонди на пазара като машина с високи възможности, за сметка на ниски експлоатационни разходи. JT60 е компактна и изключително тиха, което позволява продължителна работа в чувствителна градска среда, и е високопроизводителна, намалявайки умората за оператора чрез екстри като cruise control за улеснено сондиране.

виж още

JT100

Със своите 268hp, JT100 е невероятно мощна машина, но не мощността я прави толкова производителна, а начинът, по който се разпределя. JT100 е проектирана да осигурява мощност там, където е нужна, за да изпълни пробиването възможно най-ефикасно, без да жертва мощност за други функции. Има предостатъчно мощност за избираемия бордови кран и бордова котвена система, които елиминират нуждата от допълнително оборудване аз захранване с тръби, закотвяне и други задачи, които дават на JT100 уникалната способност да намали размера на вашия обект.

виж още

Управляеми сонди All Terrain

JT40 All Terrain

Оптимизирана за постигане на водещи резултати в индустрията със своята производителност при пробиване в твърди скали. Ditch Witch AT40 All Terrain е проектирана с усъвършенствана версия на доказаната система за пробиване на всички терени Ditch Witch All Terrain. Подновената двутръбна система увеличава мощността , постигайки до 33% подобрен въртящ момент от конкуренцията. Сондата притежава следващо поколение характеристики на модела JT40, така че получавате увеличени времена на работния цикъл, подобрена издръжливост и по-голям контрол.

виж още

JT60 All Terrain

Със своите 268hp, JT60 е невероятно мощна машина, но не мощността я прави толкова производителна, а начинът, по който се разпределя. JT60 е проектирана да осигурява мощност там, където е нужна, за да изпълни пробиването възможно най-ефикасно, без да жертва мощност за други функции. Има предостатъчно мощност за избираемия бордови кран и бордова котвена система, които елиминират нуждата от допълнително оборудване аз захранване с тръби, закотвяне и други задачи, които дават на JT60 уникалната способност да намали размера на вашия обект.

виж още

JT100 All Terrain

Системата за хоризонтално сондиране 100 All Terrain HDD може да направлява, сондира и издърпва в какъвто и да е вид почва, дори и твърда скала на разстояние над 300 метра. С 268 к.с. (200 кВт) двигател и 445 кN сила на натиск JT100 е сред най-мощните и ефективни сонди в браншa. 100AT е плод на изключителна разработка от страна на Ditch Witch, с патентовани приспособления, като системата за сондиране в скала с двойна тръба и интегрирана електронна система с cruise control.

виж още

AT32 All Terrain

Изпълнена до предел с мощност, AT32 е машина от следващо поколение за пробиване на всякакви терени, ефективно уплътняване и устойчивост в елегантен пакет.

виж още

All Terrain Air Hammer

Ditch Witch All Terrain управляеми къртици са наречени така, тъй като те оперират с изключителна ефективност сред най-разнообразни земни образувания, от смесена твърда почва, през камъни, до твърда скала. Оборудван с All Terrain Air Hammer, Ditch Witch All Terrain може да работи и с най-твърдата категория скала. Най-важното е, че All Terrain Air Hammer видимо увеличава производителността.

виж още
parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »