Безизкопни технологии

Повече опции за успех

Рецептата за всеки успешен хоризонтален сондаж включва до голяма степен бентонитните санкции Ditch Witch. Без значение от диаметъра на сондиране, бентонитните станции Ditch Witch са проектирани да доставят точно правилното количество от сондажния флуид, необходим ви за сондажа. Дефиго ООД предлага бентоитни станции на най-добра цена.

Течности за сондажи

MR90

Чрез регенериране, рециклиране и повторно използване на сондажна кал, запазвате печалбата, която другите буквално изхвърлят. Ще спечелите още повече, като използвате Ditch Witch MR90, най-модернaта и най-продуктивна машина, “рециклираща” кал на пазара. MR90 е самостоятелна система, която може да смесва и “рециклира” кал, спомагайки за изключително икономична работа.

виж още

FT5

Компактната FT5 се справя бързо с процеса на смесване. Простата конструкция и множеството конфигурации позволяват разнообразни установки и правят транспортирането лесно. Разработена за поддръжка на по-малки системи за хоризонтално сондиране, FT5 Ви помага да свършите работа правилно и навреме.

виж още

FM5X

Компактната FM5X се справя бързо с процеса на смесване. Простата конструкция и множеството конфигурации позволяват разнообразни установки и правят транспортирането лесно. Разработена за поддръжка на по-малки системи за хоризонтално осндиране, FM5X Ви помага да свършите работа правилно и навреме.

виж още

FM13X

Системата за смесване на флуиди FM13X е проектирана за продължителна работа без нужда от внимание. Нейната помпа се смазва сама по време на смесване и работи толкова ефективно, че осигурява 20 процента повече флуиден капацитет от други модели. За допълнително улеснение има и вградено приспособление за късане на чували.

виж още

FM25X

Със своята иновативна линия смесителни системи Ditch Witch постави стандартите за ефективност в индустрията на хоризонталното сондиране. Най-новото попълнение в тази фамилия е FM25X, надеждна, изискваща малка поддръжка система за смесване на флуиди, която се справя със задачата с лекота.

виж още

За директно поставяне в изкопа

Rod pusher P80

Всичко, от което имате нужда е малък изкоп за стартиране на сондажа; Ditch Witch ® P80 машина за хоризонтално сондиране за директно поставяне в изкопа ще свърши останалото. Мощен и компактен P80 е икономичен начин за безизкопно полагане на тръби и кабелни инсталации с дължини на трасето до 152 м.

виж още

Пневматични къртици

Къртица Hammerhead Mole

Машините за хоризонтално сондиране тип Къртица Hammerhead Mole са идеални за безизкопно полагане на комунални услуги под съществуващи инфраструктури. Тези пневматично задвижвани Къртици създават компактни сондажи, които позволят на изпълнителите да инсталират безизкопно под земята газ, вода, кабели, напояване, оптични и електрически линии под дворове, сгради и улици с миниманлно смущаване на околните съоръжения и трафик.

виж още

HammerHead Active Head

Пробивните машини тип „Къртица“ HammerHead Active Head® са проектирани специално за тежки почвени условия. Буталната глава включва система за двоен удар, която използва силата на първоначалния удар за увеличаване на производителността в тежки почви като камениста и твърда глина. Пробивните машини с активна глава се предлагат във варианти 2” (50 mm), 2 1/2” (65 mm) 3” (75 mm) и 3.5″ (89 mm).

виж още

HammerHead Catamount

Революционната линия пневматични къртици Catamount от HammerHead® предлага на индустрията машина с бутална глава, която е лесна за стартиране, независимо от въздушното налягане, и е първата пневматична пробивна глава, ефективна както в твърди, така и в меки почвени условия. Новата линия машини Catamount се предлага във варианти с диаметър 2.5″ (64 mm), 3″ (76 mm) 3.50 (89 mm) и 4.38″ (111 mm).

виж още

HammerHead Moletrac

Следете вашата къртица Hammerhead с първата, доказана предна локационна система за пробивни машини, съчетана с надеждни електронни устройства от Ditch Witch. HammerHead Trenchless Equipment въвежда MOLETRAC™, доказан и надежден комплект предни локатори за къртици HammerHead. Заедно с надеждния ударен предавател BI и приемник 250R от Ditch Witch Electronics, системата MOLETRAC позволява следене на Вашата къртица на дълбочини до 10-ft (3 m).

виж още

Подмяна на тръба в тръба

Статична подмяна на тръба в тръба

Строители и общински служби по цял свят използват оборудването за статична подмяна на тръби на HammerHead® като ефективен метод за подмяна на съществуващи водни, газови и канализационни тръби. При подмяна се запазва пътят на съществуващата инфраструктура, което намалява риска от засягане на друга инфраструктура и намалява до 85 % изкопните работи в сравнение с открити методи.

виж още

Пневматична подмяна на тръба в тръба

Системите за подмяна тръба в тръба на HammerHead® се използват по цял свят като ефективен метод за подмяна на поддаващи, остаряващи и недостатъчно големи канализационни, водопроводни и газови мрежи. Подмяната тръба в тръба следва пътя на съществуващите съоръжения, намалявайки риска от удари и елиминирайки до 85% от изкопните работи в сравнение с открити методи.

виж още

Подмяна на сградни канализационни отклонения

Безизкопната подмяна на отклонения може да спести на Вашите клиенти неприятните странични ефекти от подмяна чрез открит изкоп и същевременно да разшири Вашия бизнес. Системата за подмяна на сградни отклонения HammerHead® PortaBurst® е преносим, изгоден и ефективен метод за подмяна на отклонения с размер 2″ дo 6″ (5 дo 15 cm) за минимално време и за разлика от облицоването, новата тръба може да бъде със същия или по-голям размер от предишната.

виж още

Локатори

Локатор 150R/T

Електронната локационна система Ditch Witch 150R/T е перефектния начин за откриване на препятствия под повърхността, за да можете да изкопаете дупка за стълб, или да положите оптичен кабел с увереност. Тя е лесна и достъпна за работа,

виж още

Локатор 250R/T

Най-добрият в този клас динамичен обхват на Ditch Witch 250R/T гарантира локализирането при много слаб или много силен сигнал еднакво добре. Нищо няма да ви убегне с електронната локационна система 250R/T, един от най-ефективните и изгодни методи за откриване и избягване на заровени телефонни, електрически, водни или газови линии.

виж още

Локатор 830R/T

Локализирането и проследяването на подземни инсталации може да се окаже доста трудоемка задача. Лесен начин за увеличаване на ефективността Ви е електронната локационна система Ditch Witch® 830R/T.

виж още

Локатор 950R/T

Електронната локационна система 950R/T е най-надеждния и бърз метод за локализиране на заровени телефонни, телевизионни, електрически, газови и водни линии.

виж още

Електронни насочващи системи

Електронна насочваща система 8500

Новата насочваща система Subsite 8500 се състои от проследяващо устройство 8500T, дисплей 8500D и предавателно устройство от серия 850. Това е една съвременна и високоточностна електронна насочваща система, която същевременно е невероятно лесна за използване.

виж още

Електронна насочваща система 750

Положение, дълбочина, ъгъл на завъртане, стъпка, температура на предавателното устройство, състояние на батериите, проследяващото устройство и дисплей 750 на Ditch Witch Electronics вижда всичко и си казва всичко.

виж още

Предаватели за електронна насочваща система

Предавателите на Ditch Witch са едновременно здрави и много надеждни при осигуряване на данни за пътя на сондажа. Гумени накрайници, подсигурени контакти за батериите и двойни пружини в слотовете за батериите осигуряват по-голяма защита от удари и вибрации и увеличават цялостното качество на изпълнението. Нашият най-корав предавател, 88B, разполага с удароустойчив композитен корпус, по-голяма антена и по-твърди пружини за батериите, което намалява смущенията.

виж още

Система Trac Management

Планирането на сондажа предварително спестява време, пари и намалява усложненията. С TMS Plus на Ditch Witch, система за управление, базирана на Windows®, можете да планирате сондажа, да го проследявате в реално време и да разпечатате проучване или карта на положената инсталация когато приключите.

виж още
parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »