Мини челни товарачи

За продажба и под наем.

Мощност, гъвкавост, производителност, маневреност, надеждност и най-добра цена – отличителните черти на всяка част от оборудването Ditch Witch. Ако искате да отидете на повече места, да постигнете повече задачи и да печелите повече приходи, мини челни товарачи от Ditch Witch е това, което ви трябва. Мощен, компактен и невероятно гъвкав, мини челният товарач може да отиде там, където големите машини се боят да пристъпят. С десетките възможни компактни приспособления, мини челните товарачи могат да изпълняват почти всички задачи в строителството.

Мини челни товарачи

SK 600

Проектиран за малък ландшафт и напоителни работи, Ditch Witch SK600 има тясна рамка за по-добра маневреност в плътни, компактни пространства.

виж още

SK752

Издръжливият дизайн на Ditch Witch SK752 мини товарач и конструкция осигуряват изключителна производителност на най-трудните работни места. Добавете подобрена операторска станция с изключително висока и голяма платформа за готовност и ще получите комфорта и лекотата на използване, от които се нуждаете за повече производителност за бъдещите ви задачи.

виж още

SK755

Ditch Witch SK750 и SK755 вдигат летвата за компактни товарачи, като увеличават ефективността и цялостната работа.

виж още

SK800

Когато вашите работни места изискват дълготрайна издръжливост и ефективност, имате нужда от Ditch Witch SK800 - перфектната машина за различни работни места.

виж още

SK1050

Идеално подходящ за различни взискателни работни места, Ditch Witch SK1050 подобрява гъвкавостта и производителността, като насочва повече хидравлична мощност към приставката.

виж още

SK1550

Най-мощният мини товарач в гамата на Ditch Witch, SK1550 доставя повече мощност за широк спектър от работни дейности като обработка на дървета и трансфер на чим.

виж още

ST37X

Машината ST37X е най-мощната и издръжлива в класа си с вградена копаеща система. Иновативната машина е идеална за създаване на фундаменти за жилищни или търговски площи, инсталиране на дренажни тръби и други траншеи и пейзажни работи.

виж още

Уредба за допълнително оборудване Zahn

Високо и нискотоварните носачи Zahn могат да управляват повече от 40 бързосменяеми приспособления.

виж още

Изрязване на отвори

MTC100

Приставката Utilicor MTC100 предлага на изпълнителите по-бързо и по-изгодно решение за поддръжка на комунални услуги – прецизно изрязване на отвори.

виж още
parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »