Каналокопатели

Световният стандарт

Компактният каналокопател е представен на света през 1949 г. от Ed Malzahn, основател на организацията Ditch Witch. С изключителната си мощност, здравa рамa, удобство на оператора, извънредна експлоатационна годност и дълъг списък на иновативни стандартни функции, днешните тренчери и виброплугове на компанията Ditch Witch не изневеряват на традицията. "Дефиго" ООД предлага продажба на техника и каналокопатели под наем на най-добра цена.

Walk Behind

Walk Behind C12

C12 предлага 12-hp (8,9 кВт) Honda® и дълбочина на изкопаване до 24 ”(609,6 мм). Този каналокопател е ефикасен монтаж на тръби и кабели. Ненадминатата надеждност и доказаната производителност ще ви впечатлят отново и отново.

виж още

Walk Behind C14

Отличаващ се с двигател Briggs и Stratton с мощност от 13,5 к.с. (10 кВт), C14 Ви дава допълнителна мощност, без да жертва лекотата на използване. Освен това, с дълбочина на изкопаване до 24 ”(609,6 мм) за ефикасен монтаж на тръбата и кабела, Вие ще оцените неговата производителност.

виж още

Walk Behind C16

Оборудван с 16 к.с. (11,9 кВт) Briggs и Stratton® и с дълбочина на копаене 30 ”(762 мм) за ефикасен монтаж на тръбата и кабела, това е голямото момче от серията C. Идеален за тези по-стабилни работни места, но все пак е лесен за маневриране и работа.

виж още

Walk Behind C12x

Увеличете максимално Вашата производителност и възвръщаемост на инвестицията с багер Ditch Witch C12X. Със своя двигател Honda с 12 к.с. (8,9 кВт) и дълбочина на изкопаване 24-инчов, C12X осигурява по-голяма мощност и ефективност в компактен дизайн за по-строги работни места.

виж още

Walk Behind C16x

Отличаващ се с 16 к.с. (11,9 кВт) Briggs и Stratton® и до 36 ”(914,4 мм) дълбочина на копаене за ефикасен монтаж на тръби и кабели, C16X е всичко за надеждност и производителност. Перфектната комбинация за перфектната машина за отдаване под наем.

виж още

Walk Behind C24x

Компактен дизайн, комбиниран с надежден двигател Honda с мощност 24 к.с. (17,9 кВт), C24X ще ви даде увереност да стъпвате там, където другите могат да се страхуват да отидат. Oпитайте и ще се уверите в неговата умела маневреност и неоспорима сила.

виж още

Walk Behind C30x

C30X е най-мощният ни багер. Отличаващ се с двигател Briggs и Stratton® с мощност 31 к.с. (23,1 кВт) и дълбочина на копаене до 48 ”(1219,2 мм) за ефикасен монтаж на тръби и кабели, това е сериозно една производителна машина, способна да поеме някои от вашите предизвикателни работни места.

виж още

Ремарке S3C

Отличаващ се със здрав дизайн и подбрани от клиента подобрения, ремаркето S3C е създадено, за да направи зареждането и разтоварването на вашето оборудване Ditch Witch® по-лесно от всякога.

виж още

Ride-On

RT45

Идеалната машина за копаене на траншея от 4 до 5 фута (1,2 до 1,5 м) е траншея Ditch Witch RT45.

виж още

RT55

Мощният, компактен и невероятно универсален Ditch Witch RT55 е проектиран да управлява широка гама от приставки.

виж още

RT70

RT70 е създаден за тежки задачи като изкопаване, разораване и микроизкопаване с тесни прилягания и дори по-строги програми.

виж още

RT80

Тази многофункционална машина е предназначена за тежкотоварни траншеи и вибрационна оран; Предлагат се и прикачни устройства за багери и макара.

виж още

RT105

Новият RT105 е проектиран, за да ви служи безупречно. Единственият траншеи в своя клас с механично задвижван траншеен вал, RT105 разполага и с Deutz® дизелов двигател със 107 к.с.

виж още

RT120

Универсалният Ditch Witch RT120 има Tier 4i-съвместим двигател с достатъчно мощност, за да изпълнява работата си с множество приставки.

виж още

RT125

Мощният и ефективен 121-к.с. (90 кВт) Tier 4 Deutz® дизелов двигател поддържа RT125 стабилен по цял ден. Това е машината, на която можете да разчитате.

виж още

ST37X

Конструкцията ST37X с екскаватор е най-мощната и издръжлива в класа си с вградена копаеща система. Иновативната машина е идеална за създаване на фундаменти за жилищни или търговски имоти, инсталиране на дренажни тръби и други траншеи.

виж още

Quad

RT80 Quad

Една стабилна рамка, най-съвременни тракове и трискоростно задвижване на земята задвижват RT80 Quad чрез най-трудните задачи.

виж още

RT120 Quad

Невероятно здравият Ditch Witch RT120 Quad е изграден за най-тежките телекомуникационни и комунални инсталации на най-големия терен.

виж още

RT125 Quad

Задвижван от двигател Tier 4 Deutz® с турбокомпресор от 121 к.с. (90 кВт) и с масивна ходова част и Quad Track System, RT125 Quad е най-добрата машина за изкопване и оран.

виж още

Micro

MT9

Мощният, компактен микротреннер MT9 предлага икономично решение за инсталиране на оптичен кабел в жилищни райони.

виж още

MT12

Микротренчерът МТ12 пресича асфалта, за да създаде идеален изкоп за монтаж на оптични кабели.

виж още

МТ16

Микротренчерът MT16 пресича чисто асфалта или бетона, помагайки на изпълнителите на комунални услуги да инсталират оптичен кабел с лекота.

виж още

Бетонобъркачка 1СМ

Започнете работата си силно. Завършете по-силно с приставката за бетонобъркачка 1CM, идеална за възстановяване на траншеи с бетон, варов разтвор или други течни продукти. Този ексклузивен миксер разполага със смесителен резервоар от 100 галона / половина ярда (378 L).

виж още

Вибро плугове

100SX

Вибрационният плуг на Ditch Witch 100SX има гуми с висока флотация, които осигуряват необходимото сцепление, без да се налага да се грижите за тревата.

виж още

VP30

С мощна и издържлива структура VP30 е създаден и доказан с изключителна производителност, ефективност и надеждност. Високите гуми Ви осигуряват нужното сцепление без да нарушават терена, а двигателят Honda ви дава нужната мощност.

виж още

410SX

Ditch Witch 410SX е най-забележителният вибриращ плуг с плъзгащ се шарнир в своя клас.

виж още

Виброплуг Zahn

Виброплугът ZAHN е сбъдната мечта за полагане на тръби и проводници. Със своята необикновена мощност, забележителна способност за шарнирно завъртане в лек и компактен пакет, можете да полагате тръби и кабели в тесни пространства и около неприятни препятствия по деликатен терен.

виж още

Track

HT275

Канализаторът Ditch Witch HT275 е изграден за широк спектър от изкопни работи, включително водоснабдителни, канализационни, газови, електрически и подземни инсталации, разпределение на тръбопроводи и други.

виж още
parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »