HammerHead Пневматични Къртици

Catamount

Революционната линия пневматични къртици Catamount от HammerHead® предлага на индустрията машина с бутална глава, която е лесна за стартиране, независимо от въздушното налягане, и е първата пневматична пробивна глава, ефективна както в твърди, така и в меки почвени условия. Новата линия машини Catamount се предлага във варианти с диаметър 2.5″ (64 mm), 3″ (76 mm) 3.50 (89 mm) и 4.38″ (111 mm).

Основни характеристики

Водеща за индустрията двугодишна гаранция

Защитете инвестицията си с двугодишната ограничена гаранция на пробивните машини HammerHead Mole в сравнение с 90 дневната гаранция, предлагана от конкуренти.

Патентована опашка, предпазваща от отпаден материал

Създадена за да предотврати попадането на отломки в тялото на машината, увеличавайки цялостната производителност и експлоатационния срок.


Обръщане на посоката Power Port®

Тази патентована възможност за смяна на посоката с четвърт оборот на захранващия маркуч заключва пневматично машината в преден или заден ход, предотвратявайки случайна смяна на посоката по време на пробиване. Маркучът на клапана е гъвкав, което предотвратява щети по машината в случай на срутване на отвора.

Технология Smart Head

HammerHead създаде Catamount така, че главата се задвижва от въздух, който връща главата в начално положение, което премахва нуждата от пружини, които са честа причина за повреди при безизкопните машини. Тази конструкция позволява по-бърз и по-лесен старт, като се елиминира нуждата от преодоляване на откат, срещана при конкурентни модели. Конструкцията Catamount се възползва напълно от технологията на буталната глава, като увеличава производителността във всички типове почви и също намалява плаването на машината при каквото и да е работно налягане.


Монолитно тяло

Конструкцията Catamount разполага с монолитно тяло от термообработена стомана, за разлика от заварени и тръбни конструкции. Тази конструкция позволява на HammerHead да използва значително по-тежък ударник, увеличавайки ударната сила. Монолитното тяло също осигурява по-голяма надеждност и по-дълъг срок на експлоатация.

Износващи пръстени на ударника

Износващите пръстени елиминират контакта метал в метал, намалявайки износването и осигурявайки запазване на експлоатационните параметри във времето. Изработени от специален композит, тези пръстени имат много нисък коефициент на триене и по-голяма абразивна устойчивост в сравнение с пръстени от Teflon® , използвани от конкурентни машини.


Блокаж на задния ход

Не се задоволявайте с имитации. Тази оригинална и изпитана конструкция позволява бърза и лесна поддръжка в полеви условия, което е визитната картичка на цялата линия пробивни машини HammerHead Mole. Осигурява 200% по-голяма сила на захвата и е най-сигурното и доказано съединение.

Видео

parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »