Управляеми сонди AT120 All Terrain

Завладяващ. Могъщ. За всякакви терени.

Независимо дали сте изправени пред най-краткия график в света, или пред най-скалистата планина в света, за това си има машина за хоризонтално сондиране. Най-голямата хоризонтална сонда за всякакви терени в света, AT120, е създадена, за да доминира в най-трудните предизвикателства на планетата.

Задвижвана от двигател Cummins® Stage V с мощност 280 к.с., AT120 притежава необходимата мощ, за да доминира в дълги сондажи и полагане на тръби с голям диаметър. AT120 разполага със 55000kg сила на бутане/изтегляне, 21015 Nm въртящ момент и допълнителни 4067 Nm вътрешен въртящ момент. AT120 разполага с патентована технология за виртуално подпомагано развиване и завиване на щангите (VAM), която улеснява операторите при развиването и завиването на щангите без необходимост от датчици и сензори. Машината е съвместима и с 6 метрови сондажни тръби, а дизайнът ѝ с двойна кутия за щанги позволява до 108 метра сондажни тръби на борда, като същевременно улеснява добавянето или премахването на тръби при необходимост.

Тази машина за хоризонтално сондиране в нашето легендарно семейство от машини All Terrain, AT120 е направен със същата технология All Terrain, която позволява пробиване на скали при използване на малко количество сондажен разтвор, намалявайки отпадъците на работното място, свеждайки до минимум почистването и намалявайки въздействието върху околната среда.

Ditch Witch AT120 All Terrain Directional Drill

parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »