За нас


За нас
Оторизиран представител

Дефиго ООД е оторизиран дистрибутор на американските компаниии Ditch Witch и HammerHead Trenchless. Предлагаме разнообразен асортимент от каналокопателна техника и безизкопни технологии за успешното изпълнение на вашите проекти.

За нас
Ditch Witch & HammerHead

Ditch Witch и HammerHead Trenchless са с над 60 години доказан опит в проектирането на каналокопатели, виброплугове, пневматични чукове и др. Продуктите им са признати в цял свят като едни от най-надеждните инструменти на пазара.

За нас
За продажба и под наем

При нас ще намерите качествена професионална техника и машини от Ditch Witch и HammerHead Trenchless за продажба и под наем. Свържете се с нас, за да се консултирате и да получите най-подходящата оферта. Нашите специалисти ви очакват.

За нас
Отлично обслужване

Нашият екип от експерти ще ви помогнат и ще създадат пресонализирани решения за вашите нужди. Имаме широка мрежа от търговци, които са на Ваше разположение да ви подкрепят след като закупите наш продукт - по телефон, в офиса или на работното място.

Ditch Witch

Ditch Witch е световен лидер и иноватор в областта на безизкопните технологии. Всичко започва от един човек и един каналокопател. През 1949г. е създаден първият каналокопател от Gus Malzahn, малко след като завърва Oklahoma State University. Наскоро получил дипломата си за машинен инжинер, той забелязал нуждата от бърза и лесна инсталация на техника в жилищни райони. Вместо да се копае на ръка, той създава каналокопател, който свършва по-голямо количество работа за по-кратко време. Така, създава компанията Ditch Witch, а днес в завода на Ditch Witch в Оклахома, САЩ работят повече от 1300 души...


HammerHead Trenchless

От 1989 г. HammerHead Trenchless е водеща в областта на безизкопната промишленост. Компанията сигурява прецизно произведена техника, изчерпателни материали и консумативи за безизкопно производство, както и несравнимо обучение и подкрепа за клиенти по целия свят. Предлагайки само най-добрите и най-иновативни технологии HammerHead Trenchless ще помогнат да победите всичко, което стои между вас и рехабилитирани или заменени тръби без значение колко ниски и мръсни са вашите безизкопни нужди.

parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »