Каналокопател RT70

Преодолява всички пречки.

RT70 е създаден за тежки задачи като изкопаване, разораване и микроизкопаване с тесни прилягания и дори по-строги програми.

Разполага с дизелов двигател Yanmar® Tier 4 Stage V-съвместим с мощност 72-hp (53,7-kW), като осигурява производителност. Изключителното 3-степенно превключване "shift-on-the-fly" позволява на операторите да работят безпроблемно, без да спират – като при конкурентни агрегати.

Режимите ''Crab'' и ''Coordinated steering'' на кормилното управление улесняват работата, позволявайки на операторите да се въртят с волан - срещу два отделни лоста. Бутонът за връщане към центъра автоматично връща задната ос в центъра, докато усъвършенстваната система за круиз контрол отчита натоварването на двигателя и автоматично регулира скоростта на задвижване на земята към променящите се условия на почвата за превъзходно сцепление и маневреност.

Модулната, здрава конструкция на релсовата рамка осигурява нисък център на тежестта за повишена стабилност, производство и теглич. Дизайнът ви позволява лесно да сменяте между гуми и писти, спестявайки време и допълнителен труд. Освен това, патентована центробежна охладителна система изтегля всички отработени газове от мястото на оператора, като ви предоставя комфорт по време на дълги работни часове.

С отворен дизайн, станцията на оператора разполага с въртяща се на 120 градуса седалка, повече място за краката и подобрена видимост. 4,3-инчов цветен LCD дисплей, предоставящ цялата информация и диагностика на двигателя, увеличавайки лекотата на работа.

Каналокопател RT70

Попитайте за каналокопател под наем сега. Ние от Дефиго ООД се грижим вашите инфраструктурни проекти да бъдат успешни. Извършваме продажба на всички модели каналокопателни машини.

parallax background

При нас ще намерите професионална DitchWitch техника за продажба или под наем.

Translate »